TOP 5 articles del blog d’Aerial Insights el 2017

Els companys d’Aerial Insights han fet una recopilació dels articles més visitats al seu blog durant l’any 2017. 

 

24 gener 2018

1- “6 aplicacions per planificar el vol del teu dron”: Un tema molt sol·licitat pels lectors del blog. En aquest article s’analitzen 6 de les aplicacions més comunes i utilitzades pels clients d’Aerial Insights per facilitar la planificació de vol.

2- “Com planificar el vol del dron”: Com diuen els creadors del blog: “una bona planificació prèvia del vol farà que els resultats siguin òptims”. En aquest post es tracten les 3 variables principals perquè així sigui: trajectòria de vol, superposició i angle de càmera.

normativa drones

3- “Normativa sobre drons”: La legislació és un dels factors més importants a l’hora d’executar les feines en aquest sector i, per extensió, per completar les activitats d’acord amb la normativa. Per assegurar uns vols amb total seguretat i en sintonia amb la legislació vigent, els autors del blog van escriure aquest article on es clarifiquen alguns dels dubtes més recurrents sobre normativa i legislació.


4- “Drons a pedreres i mineries”: La mineria a cel obert és un sector que està aprofitant fortament la tecnologia dron. Conèixer l’estat de les instal·lacions, determinar la quantitat de material en stock o fer el seguiment de l’evolució de les feines són algunes de les tasques més realitzades.

errores en vuelos fotogramétricos

5- “6 errors que no has de cometre en els teus vols amb drons”: En aquesta sèrie de dos articles (part 2) es tracten els 6 errors més freqüents que trobem en el dia a dia de la planificació de vol. Aquests errors tenen a veure amb: elecció del dron/càmera, trajectòria de vol, superposició entre imatges, tipus de resultats, resolució/precisió esperada i punts de control.

 

El blog d’Aerial Insights es nodreix de qüestions que afecten diàriament als usuaris de drons i que els lectors envien a l’empresa. Els seus creadors animen els seguidors a continuar fent-los arribar dubtes i preguntes a l’adreça de correu info@aerial-insights.co.

Post original.

Foto portada per Ian Baldwin.