X Conferències Professionals i Amateurs de LleidaDrone a la Fira de Sant Miquel de Lleida

La fira tindrà lloc del 28 de setembre a l’1 d’octubre i inclourà demostracions de vols de drons utilitzats en l’agricultura de precisió

20 setembre 2017 –L’associació LleidaDrone, amb seu al Parc Científic, celebrarà les X Conferències Professionals i Amateurs a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida del 28 de setembre a l’1 d’octubre. El focus principal serà l’ús de drons en l’agricultura de precisió.

La Fira disposarà d’un espai exterior de 4.500 m3, tancat amb una xarxa de protecció, en el que els aparells sobrevolaran una plantació de 30 palmeres per simular accions de reg en agricultura de precisió. També s’hi faran tallers per a nens i nenes i una cursa de drons que tindrà lloc el diumenge 1 d’octubre.

Les conferències tindran lloc el dia 28 al pavelló 4 i s’estructuraran en dos panells. El primer versarà sobre agricultura de precisió i el presentarà el fundador de LleidaDrone, Andreu Ibáñez; el segon tractarà sobre la indústria dels drons, i l’introduirà Salvador Bellver, president d’Aedron, qui també presentarà la proposta de l’associació per fomentar la nova legislació de drons a través de la plataforma Change.org.

L’associació disposarà també d’una zona expositiva, ubicada al pavelló 4, que mostrarà les últimes novetats del sector.

En cas d’accedir amb transport privat, l’organització recomana l’accès pel carrer Victoriano Muñoz.

Programa i més informació aquí.

Nota de premsa LleidaDrone

Patrocinadors i col·laboradors: