Xerrada: El futur dels drons en disseny i construcció

La universitat australiana de tecnologia RMIT organitza a Barcelona una xerrada sobre l’ús de drons en els entorns del disseny i la construcció amb la participació de representants Catalonia Smart Drones com Drone Futura i entitats com l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya 

29 juny 2017 -El proper 3 de juliol, de 15 a 18h, la universitat australiana de tecnologia RMIT organitza a Barcelona la xerrada The Future of Drones in Design and Construction. La xerrada, que es donarà en anglès, tractarà la transformació digital que està experimentant la indústria de la construcció mediambiental i com els drons, els vehicles autónoms i l’anàlisi de dades, entre altres, estan impactant a tota la cadena de valor, des del disseny fins a l’operació d’edificis i la infraestructura.

L’esdeveniment oferirà als assistents la oportunitat de debatre sobre els potencials reptes i oportunitats de l’ús de drons en investigació, innovació i operativa en aquest sector.

El format serà de presentacions seguides d’un debat. A continuació es realitzarà un taller interactiu per explorar tres subtemes: aplicacions de drons en disseny i arquitectura, captura de dades i confiabilitat i supervisió de construccions. La jornada es tancarà amb un informe, un debat de clausura i un cocktail.

La benvinguda anirà a càrrec de Marta Fernandez, directora executiva de l’RMIT Europe i de l’ambaixador australià a Espanya Tim Kane, i comptarà amb presentacions del Dr. Alex Fisher, de la RMIT University; Marc Viader, de Drone Futura; Alberto Sanfeliu, de la UPC; Luis Moratinos, de Ferrovial, i Aldo Sollazz, de l’IAAC + Noumena.

L’esdeveniment és gratuït amb inscripció.

RMIT Europe
Carrer de Minerva, 2
08006 Barcelona